Tag-arkiv: viser

Danske Barbara fra Herning viser godterne frem

Express 03 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

danske-barbara-herning

Barbara er en dansk pige fra Herning, der har bosat sig i Casablanca i Marokko, fordi hun er vild med byen og befolkningen, men først og fremmest fordi, hun har giftet sig med en rig oliesheik med røven fuld af penge.

– Jeg kan lide alle slags mennesker, så længe vi har en god kontakt. Jeg tænker meget på sex, så når min mand er på rejse til Elfenbenskysten, hvor han primært er på forretnings-  rejse, så må jeg ty til at onanere  og lege med mig selv, hvis jeg ikke skal være ham utro, siger hun. Barbara er model og går på de eksklusive podier i Casablanca, hvor hun viser dyrt for de fashionable modefolk, der har bosat sig her. Men hendes lille hemmelighed er,
at hun elsker at blive fotograferet uden tøj på og meget gerne af en professionel fotograf,
der ved, hvad han laver.

danske-barbara-knepper-sig-selv

 

Når jeg har udsigt til at få fremmed sex, stiger pulsen i kroppen. “Me like”, griner hun og flirter med fotografen. Vi må ellers ikke tale højt om det, men når Barbara kan se sit snit til det, så er hun sin mand utro, for hun kan ikke se, der er noget galt i det, selv om han er af en helt anden mening. – Herregud, det er jo bare sex. Det er noget andet, hvis jeg blev forelsket og lagde følelserne i det, jeg gør, når han ikke er hjemme. Så ville han have et problem, medgiver hun.

Der er ingen tvivl om, at Barbara kan lide at strippe og blive fotograferet uden tøj på. Hun beder selv fotografen om at sikre sig, at han får det hele med, så det ikke er en spildt optagelse.

– Leg med mig! siger hun, da hun stikker en dildo helt ind i sin bløde og varme kusse, der ikke har fået pik længe. Hun stønner og sukker så højt, at det må kunne høres vidt omkring, men Barbara er lige glad. Når først lysten suser i årene på hende, kan og vil hun ikke stoppe. – Hvorfor skulle jeg også det? Det er dejligt at komme, hele tiden, igen og igen, sukker hun og ryster over hele kroppen.

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her

Nøgenmodellen Mia viser fisse

Express 03 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

Lækre nøgenmodel Mia knepper sig selv med stor dildo

 

Mia, min Mia, er der mange mænd, der har sukket til den smukke 23-årige pige fra Prag i Tjekkiet. Hun har en krop som et timeglas og i det hele taget et udseende, der nærmer sig det perfekte. – Det er bare min ydre skal. Jeg er bedre indeni, siger hun med et på én gang sødt og sjofelt smil om læberne.

Efter en kort tids tænkepause, hvor hun tydeligvis nyder at være i kameraets søgelys og at trække øjeblikket ud så længe som muligt, siger hun med luft på stemmebåndet. – Lad dine hænder gå på opdagelse på min krop og stik en forsigtig finger ind i mit fugtige hul!
Åh, hvor lyder det fristende dejligt. Den unge mø elsker virkelig at være i centrum for mænds begærlige blikke og bliver så ophidset af det, at hun kan komme på stedet bare ved tanken.

mia-med-dildo

– Hvisk beskidte ord ind i mit ører og sig, jeg er din for altid. Jeg er ligeglad med, om
du lyver, for jeg tænder på at mærke, det kun er mig, du kan lide her og nu. Hvad du
drømmer om i morgen, er lige meget. Det er nuet, der gælder, siger hun. Mia er en vildkat på lagenerne og har prøvet det hele og lidt til. Og hun har det helt fint med at vise, når hun er liderlig, som hun til tider kan være døgnet rundt. Hendes yogalærer har bemærket det og sagt, at hun er meget sensitiv og skal huske at passe på sig selv. – Det gør jeg også, men ikke når det gælder sex. Så vil jeg altid kaste mig ud over grænsen, siger hun og stritter med røven mod kameraet. – Kvinder elsker at få pik, og jeg vil ha’ nonstop sex!

mia-knepper-sig-selv

Den smukke tøs sludrer og vrøvler i liderlighedens tåger. Det er pragtfuldt, Mia, din lille tøjte. Bliv ved med det! Vi elsker dig for at være så… sensitiv!

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her