Tag-arkiv: jeg

Jeg kan bære en kasse øl med brysterne!

Express 03 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

loefter-oel-brysterne

Erika havde fået lidt at drikke og ville vædde på, at hun kunne bære en kasse bajere med sine egne kasser. Fyrene holdt hende oppe på det, og der blev hujet og klappet i den lille stue, indtil konkurrencen var afgjort.

 

Erika og hendes mand, Hubby, sad en fredag eftermiddag hjemme i stuen og drak en fyraftensbajer sammen. Stemningen var opløftet, som den altid er for de to ægtefolk, når ugen er slut og en dejlig weekend står for døren. Pludselig kom et par af Hubbys venner
på besøg, som gerne ville spille kort eller terninger eller bare dyste om et eller andet med de andre. – Jeg vil vædde en kasse øl på, at du ikke tør vise dine bryster, lød en flabet kommentar til Erika.

loefter-oel-brysterne1

Mændene grinede og skålede med hinanden, for de vidste godt, at Erika altid er med på den værste. De havde bare ikke regnet med, at hun ville udfordre dem med denne kommentar. – Jeg vil vædde på, at jeg kan bære en kasse øl med brysterne! Så blev der stille i stuen, og mændene rømmede sig. Mon hun kunne det? De så på hinanden og var selvfølgelig enige om, at det måtte komme an på en prøve.

loefter-oel-brysterne3

Som sagt, så gjort. Erika tog kjolen og bh’en af, og Hubby sprang ud i værkstedet for
at finde et godt reb, han kunne binde om hendes barm, så det kunne blive afgjort,
om hun kunne bære kassen med sine egne kasser eller ej. Erika var selvsikker og mærkede, at spændingen løb gennem kroppen på hende som små energichok. Hun er jo

Læs hele beretningen om Erika i magasinet her

 

Så skøn er den dejlige milf
Erika er en 45-årig elegant dame fra Malmø i Sverige, som er gift og har børn og lever
et ganske almindeligt borgerligt liv, som de fleste andre svenskere gør det. Men hun har
en mørk side, som hverken familien, vennerne eller hendes tætte naboer kender til, og som hun først nu og i al hemmelighed vil udleve for Express’ opmærksomme læsere.
Erikas mand, Hubby, er hanrej og tænder på at se hende kneppe med andre mænd, som de finder rundt omkring på rastepladser, hoteller, eller hvor de nu befinder sig i verden. Erika er nemlig ekstrem ekshibitionist og vil helst have sex udenfor soveværelset og på offentlige steder, hvor det kan risikere at blive opdaget. Men den modne dame tager også gerne hjem til fremmede mænd for at kneppe med dem under private forhold og lege fetich-lege med dem som for eksempel fodsex og at tisse på dem. Hun elsker især at være nøgen og at lade vandet, mens nogen kigger på.

Hubby har gennem årene taget billeder af sin kones seksuelle eventyr, som han i samråd
med hende nu har valgt at stille til skue for alle os forventningsfulde læsere. Det er kinky,
bizart og helt vildt sexet.

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her