Tag-arkiv: barbara

Danske Barbara fra Herning viser godterne frem

Express 03 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

danske-barbara-herning

Barbara er en dansk pige fra Herning, der har bosat sig i Casablanca i Marokko, fordi hun er vild med byen og befolkningen, men først og fremmest fordi, hun har giftet sig med en rig oliesheik med røven fuld af penge.

– Jeg kan lide alle slags mennesker, så længe vi har en god kontakt. Jeg tænker meget på sex, så når min mand er på rejse til Elfenbenskysten, hvor han primært er på forretnings-  rejse, så må jeg ty til at onanere  og lege med mig selv, hvis jeg ikke skal være ham utro, siger hun. Barbara er model og går på de eksklusive podier i Casablanca, hvor hun viser dyrt for de fashionable modefolk, der har bosat sig her. Men hendes lille hemmelighed er,
at hun elsker at blive fotograferet uden tøj på og meget gerne af en professionel fotograf,
der ved, hvad han laver.

danske-barbara-knepper-sig-selv

 

Når jeg har udsigt til at få fremmed sex, stiger pulsen i kroppen. “Me like”, griner hun og flirter med fotografen. Vi må ellers ikke tale højt om det, men når Barbara kan se sit snit til det, så er hun sin mand utro, for hun kan ikke se, der er noget galt i det, selv om han er af en helt anden mening. – Herregud, det er jo bare sex. Det er noget andet, hvis jeg blev forelsket og lagde følelserne i det, jeg gør, når han ikke er hjemme. Så ville han have et problem, medgiver hun.

Der er ingen tvivl om, at Barbara kan lide at strippe og blive fotograferet uden tøj på. Hun beder selv fotografen om at sikre sig, at han får det hele med, så det ikke er en spildt optagelse.

– Leg med mig! siger hun, da hun stikker en dildo helt ind i sin bløde og varme kusse, der ikke har fået pik længe. Hun stønner og sukker så højt, at det må kunne høres vidt omkring, men Barbara er lige glad. Når først lysten suser i årene på hende, kan og vil hun ikke stoppe. – Hvorfor skulle jeg også det? Det er dejligt at komme, hele tiden, igen og igen, sukker hun og ryster over hele kroppen.

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her