Tag-arkiv: får

Sådan får du et fantastisk sexliv

Express 03 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

saadan-fantastisk.sexliv

Hvis du ikke bare en gang imellem gider at gøre noget ud af dig selv eller flirte lidt med din kæreste, så er dit sexliv i farezonen for at dø. Ta’ i stedet teten og gør noget, der glæder hende. Så vil du garanteret få bonus på sexkontoen.

De fleste singler drømmer om at finde den eneste ene, de kan dyrke sex med, og som kan stille deres lyst. Men desværre går det tit og ofte sådan, at parforholdet efter et stykke tid bliver en selvfølge, og det samme sker med sexlivets glæder.

Det er et kedeligt skråplan, for når det seksuelle er lige så spændende som at spise et stykke pizza, som man i bund og grund kunne have undværet, så er der en overhængende fare for, at sexlivet går hen og dør. For at det ikke kommer så vidt, må du trække i førertrøjen og puste liv til sexgnisten igen. Tal med din kvinde om sex og spørg, hvad hun har af lyster og behov og forfør hende, som du gjorde i starten.

saadan-fantastisk.sexliv1

Så skal du nok også få den opmærksomhed, du fortjener, når I først er blevet ordentligt
opmærksomme på hinanden igen. Evnen til at lytte, give og tænke på sin partners bedste, har altid givet kusse ved kasse ét. Men er I allerede kommet helt derud, hvor der er gået ren automatik og ligegyldighed i sexlivet, så gælder det først og fremmest om at slå hjernen til. Tænk, før du agerer og ryk som i spillet Ludo tilbage til start, hvor du med garanti ikke havde problemer med at gøre frække ting ved hende, I begge syntes var fantastiske.

Ros hende og overdriv gerne Kvinder tænder på ord og elsker at høre, hvor højt de er elsket. Det kan måske føles lidt akavet, hvis man ikke har sagt kærlige ord til hinanden i årevis, men som du inderst inde godt ved, så skal der ofte blot et lille “jeg elsker dig” til at få hende gjort mere villig og føjelig. Ros hende og overdriv gerne, så hun forstår budskabet, for ..

Læs hele vejledningen til et fantastisk sexliv i magasinet her, der nu fås digitalt i vores shop her

 

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her