Tag-arkiv: viens

David Viens slagtede og parterede sin kone

Express 01 2013 digitalt
- Download med stor Rabat her

Da politiet kom på sporet af David Viens efter halvandet års jagt, sprang han ud fra
en stejl skrænt, men overlevede. Så var det tid til en velfortjent tur bag tremmer

Her forsøgte David Viens at begå selvmord og undslippe sin ugerning
david-viens-klippe

Da Dawn Viens, 39, forsvandt den 18. oktober 2009, sagde hendes mand, David Viens, 46, at hun havde forladt ham, fordi han havde presset hende til at gå på afvænning for sit kokainmisbrug. Da flere af hendes venner fik sms-beskeder fra hende afsendt fra Florida i de følgende måneder, gik de ud fra, at alt varsom det skulle være, men det var det ikke.

David Viens, der var en højt anerkendt kok, ejede og drev en restaurant, Thyme Contemporary Cafe, i Lomita i Californien og fik hjælp af sin hustru, når hun ikke lige var høj af kokain og sprut. Sent om aftenen den 17. oktober 2009 kørte Dawn hjem efter lukketid, mens David blev i restauranten for at kigge på regnskaberne. Richert Stagnitto, der arbejdede i restauranten, var i færd med at rydde op, da han pludselig hørte en rasende David Viens råbe: – Kællingen stjæler fra mig. Jeg slår hende sgu’ ihjel!

viens-og-hans-kone

Dagen efter var Dawn forsvundet, og Richert Stagnitto tænkte sit, men inden han fik taget sig sammen til at gå til politiet, fik han en sms fra Florida, der beroligede ham. Men det var i virkeligheden ikke Dawn, der havde sendt sms’erne. Det var Davids datter fra et tidligere ægteskab, Jacqueline Viens, 21. En aften, da far og datter havde fået lidt at drikke, betroede han hende, at han ved et uheld var kommet til at slå Dawn ihjel.

Da han kom hjem ved midnatstid den 17. oktober, havde hun været helt oppe at køre af sprut og kokain, og da hun efter et skænderi tog sine bilnøgler for at køre bort, havde han overmandet hende. Tape om hænder og fødder For at forhindre hende i at stikke af og
risikere en ulykke, havde han viklet tape rundt om hendes hænder og fødder og smidt hende i seng. Men hun blev ved med at råbe og skrige, og til sidst havde han også tapet hendes mund til.

Da han vågnede næste morgen, var hun stendød, kvalt i sit eget opkast, fortalte han oprevet Jacqueline. Han var gået totalt i panik og havde pakket hende ind i nogle store affaldssække.

Derefter havde han slæbt liget ud i sin garage, hvor han havde fyret op under en 180-liters tønde med vand. Som den drevne kok han var, havde han kogt liget …

Læs hele den utrolige historie i bladet der nu fås digitalt i vores online shop her

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her