Tag-arkiv: pik

Dukkepigen lisa: Stik din pik ind i mig

Express 01 2013 digitalt
- Download med stor Rabat her

Lisa er nøgenmodel der elsker at tale frækt

Lisa er en smuk dukkepige på 20 år fra New York i USA, som livet har været særdeles god ved. Hun er opvokset hos sine velhavende forældre og har altid haft masser af penge på lommen, så hun har kunnet gøre, hvad hun ville.

– Jeg er ikke nøgenmodel for pengenes skyld. Det, der tænder mig, er at være på og at blive set. Og så er det jo bare heldigt, at der er nogen, der gider at se på mig, smiler hun og ser lidt genert ud. Barbiepigen har heft held i sejlene, for sin unge alder taget i betragtning arbejder hun allerede arbejdet kloden rundt. Det passer hende godt, da hun er eventyr- lysten, men hun lider desværre af hjemve. – Jeg kan bedst lide at være hjemme på mit værelse hjemme hos min mor og far.

Der føler jeg mig tryg og glad, og det smitter helt klart af på mit sexliv. Hvis jeg har tillid til fyren, jeg er sammen med, kan jeg få en perlerække af orgasmer, siger hun. Hun er en lille lyserød nipsting, der ikke har prøvet så meget i sit unge liv, men hun vil gerne billede af, at hun er en skrap kælling, og at hun har ordet i sin magt. For at bevise at hun sagtens kan tage skeen i egen hånd, siger hun til fotografen, mens han fotograferer hende.

– Stik din pik ind i mig!
Der bliver helt stille i rummet, og man kan høre, at fotografen tager en dyb indånding
for at koncentrere sig og fortsætte sit arbejde. Lisa fortsætter i samme skuffe. – Knep mig så! Hvad venter du på? Det er lige før, han springer på hende, men han ved jo godt, at det bare er noget, hun siger for at imponere ham. Man kan bagefter spørge sig selv, om det mon også er hele sandheden.

 

noegenmodel-lisa-spreder-ben

 

Lisa vil kneppes
Lisa vil kneppes

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her