Tag-arkiv: TOKYO LUCKY HOLE

Bondage og reb-kunst af mesterfotografen Nobuyoshi Araki

Express 01 2013 digitalt
- Download med stor Rabat her

 Japansk bondage af mesterfotografen  Nobuyoshi Araki

Galning eller geni? I Japan er Nobuyoshi Araki en megastjerne, der har udgivet over 400 fotobøger. I resten af verden betragtes han af nogle som en pervers tosse og af andre som en af vor tids største kunstnere. Se på billederne og døm selv

 

Hvis man har levet i syv decennier og manisk fotograferet den største del af tiden, så er det klart, at man får samlet en del billeder. Den japanske fotograf, Nobuyoshi Araki, har udgivet over 400 fotobøger, og flere af billederne har været vist frem på udstillinger verden over. Det vidner om, at her er en mand, der er besat af tanken om at forevige hvert et øjeblik af sit liv.

Hans arbejde er interessant som et stykke historisk dokument, men Nobuyoshi Araki har også været betydningsfuld på andre områder som for eksempel i forhold til Japans strenge censur. Bag den gale facade findes nemlig en særdeles fornuftig person, der gerne vil sætte de eksisterende normer og dobbeltmoral i relief.

bondage-Nobuyoshi Araki

For nylig blev en samlerudgave med tre af hans bøger udgivet i en boks fra Taschen-forlaget med titlen: “Nobuyoshi Araki: Bondage”. Det er ikke første gang, at han publicerer sådan nogle billeder, men denne samling er speciel, da den viser, at billeder af seksuelle fetich og især bondage-piger sagtens kan være fin og estimeret kunst. Sådan vil mange definere mesterfotografens arbejde.

Blomster som kønsorganer Araki har arbejdet med flere personlige projekter. Et af dem er “Winter Journey”, i hvilket han dokumenter sin kones sygdom og død. Han er også kendt for sine billeder af frugt og blomster. Når man ser dem i stort format, kan man ikke lade være med at associere til sex og kønsorganer. For nylig har han rejst Japan rundt for
at portrættere japanernes mange ansigter, men selvfølgelig har han parallelt hermed …

Læs hele artiklen om bondagefotografen Nobuyoshi Araki i magasinet der stadig fås
nu digitalt i vores shop her.

De japanske kvinder elsker at blotte sig

TOKYO LUCKY HOLE er en rigtig Arakiklassiker om det syndige liv i Tokyo

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her