Tag-arkiv: og

Lær at begå dig i sexklubben og få masser fisse

Express 01 2013 digitalt
- Download med stor Rabat her

Lær at begå dig i sex og swingerklubberne og få masser god sex

 

Den store fejl, som mange begår, når de beslutter sig for at gå i swingerklub, er at lade lysten tage over fra første sekund, de træder ind ad døren. Det gælder specielt mænd, der aldrig før har været i en sexklub. De fleste lærer med tiden at begå sig, mens andre aldrig
gør det, desværre. Selvfølgelig er man liderlig, når man går i klub, lige som man er sulten, når man frekventerer en restaurant. Den helt store forskel er bare, at man får mad for sine
kroner på restauranten, mens man kun får adgang til den frække klub, når man betaler
for adgang til voksenlegepladsen.
Swingerklubber er nemlig på ingen måde at sammenligne med bordeller, hvor entrebilletten er lig med en eller anden form for seksuel ydelse. Er du helt ny i kneppe-klubben, er det derfor meget vigtigt, at du hurtigst muligt lærer spillereglerne at kende, som er nogenlunde de samme, som gælder i nattelivet. Du skal altså være venlig og spørge
interesseret til de kvinder, du gerne vil i kontakt med og gerne vil kneppe.

En god icebreaker er at sige lige ud, at du er ny og usikker på hvordan, du overhovedet
skal komme i gang. Så vil en samtale automatisk gå i gang, men sørg for at se ren og appetitlig ud. Udseendet betyder ikke alt, men det gavner foretagende, hvis du dufter godt og har strøget en kam igennem håret.

Hvis du vil dyrke trekantssex, gælder samme spilleregler. Falder du i snak med et par, der er på udkig efter en eller flere mænd til at tilfredsstille hende, vil de højst sandsynligt foretrække at lave lidt sjov og ballade med gamle bollevenner eller prikke Bare fordi du køber dig adgang til legepladsen, er det ikke lig med, at du også får sex. Swingerklubberne er nemlig ikke bordeller, hvor du kan forvente at få en seksuel ydelse.

Du skal først og fremmest kende spillereglerne den mest attraktive fyr ud. Og det hjælper
ikke at tigge. Hvis der er noget, kvinder hader, så er det mænd, der ikke forstår en fin hentydning. Vær dig selv, nyd en drink og se, hvad der sker – det gør der højst sandsynligt, hvis du slapper af og har en rolig og selvsikker udstråling.

Vær med i et gangbang Da der generelt er en del flere mænd end kvinder i sexklubberne, har kvinderne bedre kår end mændene og kan bestemme, hvem de vil være sammen med. Spørgsmålet er kun, om det skal være dig, der får lov at komme til vaflerne.

Hvis du ikke har held med den pige, du har udset dig, kan du i stedet spørge, om du må være med i et gangbang. De finder ret ofte sted, og selvfølgelig er der brug for, at mange mænd deltager. Der er specielt gang i den fredag og lørdag aften i forbindelse med diverse særarrangementer, som man kan læse om på klubbernes hjemmesider.

De fleste kvinder tænder på mænd, der kan swinge taktstokken, så lad være med at holde dig tilbage og være for genert, men vis, du kan dit håndværk i sengen. Husk gummi, hvilket de fleste klubber kræver, så herpes, klamydia og andre kønssygdomme ikke spredes her.
Dermed ikke sagt, at der ikke tages chancer – specielt når lysterne tager over og hjernen parkeres i garderoben, Husk, at der skam er de kvinder, der tænder på at få klatten i munden i forbindelse med bukkake-knald, hvor mændene skal sprøjte ud over dem. Til syvende og sidst er det ens eget ansvar at passe på sig selv og holde tæt med, hvad man oplever og eksperimenterer med.

Mange gifte kvinder og mænd besøger sexklubberne i det skjulte, så det er vigtigt, at begivenhederne bliver indenfor murene. Møder du en tøs, da var sammen med i klubben, skal du altså ikke umiddelbart hilse på hende, for I kender ikke hinanden – og slet ikke, hvis hun går hånd i hånd med sin mand. Af samme årsag er det ikke okay at fotografere
i klubben. Det sker kun i forbindelse med specielle arrangementer, hvor folk på forhånd er blevet adviseret. Bagefter bliver billederne slørede, så deltagerne ikke kan genkendes.
Se på andre dyrke sex Først som sidst skal du dog indstille dig på, at dit besøg i en swingerklub ikke er lig med, at du også får sex, men muligheden er naturligvis til stede.

Derimod kan du godt regne med at få lov til at se på andre, der dyrker sex sammen i voyer-rummet, som de fleste klubber efterhånden har fået etableret. Her kan du disk …

Læs hele Swingersex guiden her i Express Januar 2013 der heldigvis stadig kan købes io digital format her i vores onlineshop

 

 

 

Bare fordi du køber dig adgang til legepladsen, er det ikke lig med, at du også får sex. Swingerklubberne er nemlig ikke bordeller, hvor du kan forvente at få en seksuel ydelse. Du skal først og fremmest kende spillereglerne

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her

David Viens slagtede og parterede sin kone

Express 01 2013 digitalt
- Download med stor Rabat her

Da politiet kom på sporet af David Viens efter halvandet års jagt, sprang han ud fra
en stejl skrænt, men overlevede. Så var det tid til en velfortjent tur bag tremmer

Her forsøgte David Viens at begå selvmord og undslippe sin ugerning
david-viens-klippe

Da Dawn Viens, 39, forsvandt den 18. oktober 2009, sagde hendes mand, David Viens, 46, at hun havde forladt ham, fordi han havde presset hende til at gå på afvænning for sit kokainmisbrug. Da flere af hendes venner fik sms-beskeder fra hende afsendt fra Florida i de følgende måneder, gik de ud fra, at alt varsom det skulle være, men det var det ikke.

David Viens, der var en højt anerkendt kok, ejede og drev en restaurant, Thyme Contemporary Cafe, i Lomita i Californien og fik hjælp af sin hustru, når hun ikke lige var høj af kokain og sprut. Sent om aftenen den 17. oktober 2009 kørte Dawn hjem efter lukketid, mens David blev i restauranten for at kigge på regnskaberne. Richert Stagnitto, der arbejdede i restauranten, var i færd med at rydde op, da han pludselig hørte en rasende David Viens råbe: – Kællingen stjæler fra mig. Jeg slår hende sgu’ ihjel!

viens-og-hans-kone

Dagen efter var Dawn forsvundet, og Richert Stagnitto tænkte sit, men inden han fik taget sig sammen til at gå til politiet, fik han en sms fra Florida, der beroligede ham. Men det var i virkeligheden ikke Dawn, der havde sendt sms’erne. Det var Davids datter fra et tidligere ægteskab, Jacqueline Viens, 21. En aften, da far og datter havde fået lidt at drikke, betroede han hende, at han ved et uheld var kommet til at slå Dawn ihjel.

Da han kom hjem ved midnatstid den 17. oktober, havde hun været helt oppe at køre af sprut og kokain, og da hun efter et skænderi tog sine bilnøgler for at køre bort, havde han overmandet hende. Tape om hænder og fødder For at forhindre hende i at stikke af og
risikere en ulykke, havde han viklet tape rundt om hendes hænder og fødder og smidt hende i seng. Men hun blev ved med at råbe og skrige, og til sidst havde han også tapet hendes mund til.

Da han vågnede næste morgen, var hun stendød, kvalt i sit eget opkast, fortalte han oprevet Jacqueline. Han var gået totalt i panik og havde pakket hende ind i nogle store affaldssække.

Derefter havde han slæbt liget ud i sin garage, hvor han havde fyret op under en 180-liters tønde med vand. Som den drevne kok han var, havde han kogt liget …

Læs hele den utrolige historie i bladet der nu fås digitalt i vores online shop her

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her

Bondage og reb-kunst af mesterfotografen Nobuyoshi Araki

Express 01 2013 digitalt
- Download med stor Rabat her

 Japansk bondage af mesterfotografen  Nobuyoshi Araki

Galning eller geni? I Japan er Nobuyoshi Araki en megastjerne, der har udgivet over 400 fotobøger. I resten af verden betragtes han af nogle som en pervers tosse og af andre som en af vor tids største kunstnere. Se på billederne og døm selv

 

Hvis man har levet i syv decennier og manisk fotograferet den største del af tiden, så er det klart, at man får samlet en del billeder. Den japanske fotograf, Nobuyoshi Araki, har udgivet over 400 fotobøger, og flere af billederne har været vist frem på udstillinger verden over. Det vidner om, at her er en mand, der er besat af tanken om at forevige hvert et øjeblik af sit liv.

Hans arbejde er interessant som et stykke historisk dokument, men Nobuyoshi Araki har også været betydningsfuld på andre områder som for eksempel i forhold til Japans strenge censur. Bag den gale facade findes nemlig en særdeles fornuftig person, der gerne vil sætte de eksisterende normer og dobbeltmoral i relief.

bondage-Nobuyoshi Araki

For nylig blev en samlerudgave med tre af hans bøger udgivet i en boks fra Taschen-forlaget med titlen: “Nobuyoshi Araki: Bondage”. Det er ikke første gang, at han publicerer sådan nogle billeder, men denne samling er speciel, da den viser, at billeder af seksuelle fetich og især bondage-piger sagtens kan være fin og estimeret kunst. Sådan vil mange definere mesterfotografens arbejde.

Blomster som kønsorganer Araki har arbejdet med flere personlige projekter. Et af dem er “Winter Journey”, i hvilket han dokumenter sin kones sygdom og død. Han er også kendt for sine billeder af frugt og blomster. Når man ser dem i stort format, kan man ikke lade være med at associere til sex og kønsorganer. For nylig har han rejst Japan rundt for
at portrættere japanernes mange ansigter, men selvfølgelig har han parallelt hermed …

Læs hele artiklen om bondagefotografen Nobuyoshi Araki i magasinet der stadig fås
nu digitalt i vores shop her.

De japanske kvinder elsker at blotte sig

TOKYO LUCKY HOLE er en rigtig Arakiklassiker om det syndige liv i Tokyo

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her