Tag-arkiv: gang

veninderne dyrkr pigesex for første gang

Express 01 2013 digitalt
- Download med stor Rabat her

Veninderne har pigesex for første gang
Veninderne har pigesex for første gang

 

Suzette og Janne har været veninder i mange år, men det er første gang, de rører intimt ved hinanden. Det virker nu som om, de har prøvet det før, for stemningen er afslappet og helt vildt hot  og liderlig.

De to veninder, Suzette og Janne, har kendt hinanden i mere end ti år og kender hinanden ud og ind i mere end én forstand. På det sidste er de nemlig begyndt at holde i hånd og kysse hinanden, fordi de har valgt at slippe lysten løs og give fanden i, hvad folk tænker om dem.

– Vi har altid givet hinanden komplimenter og hjulpet hinanden med at tage makeup på og givet hinanden gode råd med hensyn til tøj og mode, men vi har ikke kysset hinanden før nu. Det er første gang, vi skal have sex sammen, siger de i kor.

De fniser og griner, og det er meget smittende. Som altid bliver stemningen lys og positiv, når to piger ler højt og kærtegner hinanden, og det gør den især nu, hvor der er sex i luften. – Vi bor ikke sammen, men har alligevel altid kontakt med hinanden og ved, hvad
den anden foretager sig. Det giver tryghed, så vi har egentlig ikke behov for en mand, da vi har, hvad vi skal bruge både i forhold til kærlighed, sex og dét have en nær ven. Den rolle udfylder en kæreste normalt, men ham har vi ikke brug for lige nu, pludrer de.

– Vi er ikke lesbiske, men drømmer om at tage en fræk fyr med i sengen. Det kan være, at vi bagefter vil invitere endnu en mand med, så vi kan lave en fræk firkant, men det bliver først senere. Vi kan ikke få nok af hinanden. Når den ene stopper talestrømmen, springer den anden til, så man må nive sig i armen for ikke at blive helt rundtosset.

Det er en fornøjelse af være i rum med de to babes, der godt ved, hvordan man krydrer stemningen med erotik. – Spred benene! Jeg vil slikke din søde honningkrukke, siger Suzette til Janne, som tager udfordringen op og siger, at hun er vild med at røre og smage på hendes lyserøde nipples.

– Åh ja, kys mig dybt og inderligt. Stik ind finger dybt ind i mig og fingerknep mig hårdt! lyder det gennem rummet. Hvem, der siger hvad, er lige nu ikke til at sige, men det er også lige meget. Ordene i sig selv er forløsende, og når ma …  Læs hele beretningen om sexveninderne og se alle billederne her i magasinet

pigesex-veninderne-kysser

 

De 2 veninder fingerknepper hinanden hårdt til de sammen kommer med et skrig

 

Stik en finger dybt ind i mig og fingerknep mig hårdt!

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her