Tag-arkiv: med

Dykning med hvidhajer | Tæt på dødens gab

Express 02 2013 digitalt
- Download med stor rabat her

Fantastisk dykkertur med hvidhajer i Sydafrika

Nærkontakt med en flok hvide hajer ud for Sydafrikas kyst er en fantastisk og adrenalinpumpende oplevelse, som man ikke glemmer lige med det samme.

Great White, White Pointer, White Seath, Jaws eller Dødens Gab. I havet ud fra Sydafrika
kan man møde det kære barn med de mange navne: Den store hvide haj.

– Hvis I klapper hajen, ryger I op i båden igen. Det kan være meget fristende, men på det punkt er vi strikse! Vores guides er meget venlige, men det er tydeligt, at de mener det alvorligt. Jeg undrer mig dog over, hvorfor de tror, at jeg gerne vil klappe en hvidhaj på snuden. Jeg er ret glad for mine hænder.

Vi er en flok danskere på dykkersafari i Sydafrika. Vi befinder os 200 kilometer sydøst for Cape Town i den lille by Kleinbaii. Herfra sejler vi ud, og det bliver hurtigt tydeligt, at det ikke er Damhussøen, vi bevæger os ud på. Selv om jeg aldrig har været søsyg, har jeg taget en søsygepille. Jeg skal ikke gå glip af noget. Efter 20 minutter nærmer vi os hajernes
terræn og jagtmarker. Et par klippeøer med en stor kolon af søløver. En af søfolkene
begynder at “chumme”. Han smider en uhumsk suppe af fiskeblod og fiskeaffald i havet og forholder sig roligt. Samtidig lokker skipper med en søløveattrap af kunststof i en snor.

dykning-hvidhajer-sydafrika1

Man ønsker ikke direkte at at fodre hajerne, for de skal bevare deres naturlige jagt- instinkter. En kamerasky haj Vi venter og håber. Skipper har fortalt, at der er 98 procent chance for at se hajer. Det er gode odds, men alligevel er jeg nervøs for, at de ikke dukker op. Intensiv jagt har gjort hvidhajen til en truet art.

Som et lyn fra en klar himmel er den der pludselig. En haj angriber den kunstige søløve.
Det sker flere gange, men hajen vil absolut ikke ind i min kameralinse. Hvert eneste angreb virker som en uvarslet eksplosion af vand. Vi får besked på, at vi må gå ned i det metalbur, der er fastgjort langs båden. Ikke alle har lyst, men snart står vi otte dan-

Læs hele beretningen om den spændende hajdykker-safari her i magasinet online i vores shop
Massakre på verdens hajer
På verdensplan er hajer generelt overfisket. Enten fanges de som bifangst eller i et mere
direkte fiskeri. Det vurderes, at 100 millioner hajer årligt dør på grund af fiskeriet. Derfor er mange hajbestande faldet med 90 procent på 50 år.

I Asien er hajfinnesuppe en delikatesse. Oftest går fiskerne kun efter finnerne og smider
resten af dyret tilbage i havet, som lider en pinefuld død. (www.greenpeace.dk)

 

 

Nede i buret. Når skipperen råber dyk, går turisterne i buret i knæ og holder vejret,
indtil hajen er svømmet forbi. De små hajer kan finde på at stikke snuden ind mellem
stængerne, men det er en dårlig idé at klappe dem.

Det ligner en scene fra filmen “Dødens Gab”, da en haj på størrelse med en personbil svømmer forbi buret.
Bid. Den hvide haj bider med en vægt af 1,8 ton, hvilket er det kraftigste bid i dyreverdenen. Mennesket kan ifølge Illustreret Videnskab maksimalt bide med en vægt af 80 kilo

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her

Drømmer du om sex med 2 kvinder på en gang

Express 02 2013 digitalt
- Download med stor rabat her

Drømmer du om sex med 2 kvinder på en gang, læs her

Er du i et fast parforhold, må du være strategisk for at få en ekstra kvinde med i sengen. Først og fremmest må du få din pige til at tro, at det er hendes idé. Og når I har fundet en dejlig sild at være sammen med, skal du forholde dig roligt.

 

Vi lever i en tid, hvor kvinder er blevet mere udfarende seksuelt end nogensinde før, men skåret ind til benet, så tænker vi mænd, som vi altid har gjort, nemlig at uforpligtende sex er en Guds gave. Mange kvinder ønsker derimod at have følelserne med, når de dyrker sex og vil meget gerne bygge rede, og det vil nok aldrig ændre sig, hvor gerne vi end vil.

Når det gælder trekantssex, er mange mænd meget interesserede, hvorimod kvinder generelt bliver usikre ved tanken om, at et andet hunkønsvæsen skal deltage, for tænk nu, hvis hun er mere lækker, end hun selv er. Den går ikke, og sådan tænker selv de mest udfarende kvinder. På swingerklubberne forekommer det derfor sjældent, at en mand og to kvinder finder sammen, men til gengæld ser man ofte, at to mænd og en kvinde dyrker
hinanden. To par kan også finde sammen, men så holder fyrene sig som regel til deres egen pige, som måske får lov til at lege lidt med den anden tøs.

Det sker også, at et par inviterer flere fyre med i sengen, og nogle kvinder accepterer,
at kæresten deltager i bukkakeorgier, hvor han sammen med en flok andre fyre skal ende med at sprøjte ud over en kvinde. Det kan altså være fint nok for pigerne, at deres mænd deltager i uforpligtende bukkakeknald, men han må ikke være alene om en anden kvinde. Undersøgelser viser, at det langt hen ad vejen har noget med intimitet og tryghed at gøre.

Regel nummer ét er, at du skal have en fandens god tålmodighed, hvis du vil have en anden tøs med i sengen, og der kan godt gå rigtig lang tid, måske op til et halvt år, før det store øjeblik eventuelt indtræffer. Det kommer helt an på, hvor god din strategi er, for du skal være beregnende, hvis du vil have din kæreste med på løjerne.

Alfa og omega er, at hun også har lyst til at nyde en anden pige sammen med dig, så det store spørgsmål er, hvordan du får hende til det. Al erfaring viser, at det er en god indfaldsvinkel at få hende til at tro, at det er hende, der har fået ideen. Hvis du er alt for
offensiv og hele tiden taler om, hvor fedt det kunne være at blive swinger, kan du være sikker på, at hun slår alle forsvarsmekanismer til.

Jo mere du snakker og plager hende om det, jo sværere vil det blive at få en anden kvinde med i legen. Gå langsomt og forsigtigt til værks, og bider din pige på, skal du lade hende bestemme tempoet og de tiltag, der skal gøres.

Det første skridt på vejen kan for eksempel være at oprette en profil på et sexdatingside,
hvor I kan snuse lidt til mulighederne for at få kontakt med en skøn tøs eller et andet par, hvis I har mod på at lave en trekant eller en firkant. I kan starte med at chatte sammen, og
hvis I vil gå direkte til makronerne, så er det bedst at lægge ud med at få en ekstra mand med i sengen, men du …

Læs hele artiklen om 2 piger i sengen her i magasinet der fås online i vores shop

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her

Express cover | Nu med ny Lamborghini Aventador

Express 02 2013 digitalt
- Download med stor rabat her

front-express-feb-2013

  • SEX-DVD MED 6 SCENER GANGBANG STYLE!
  • KUN for voksne: 13 sider saftig sex i billeder og ord
  • Månedens amatørstripper: 25-årige Petrana viser dig alt!
  • Frikendt: Miraklet fra Facebook: Frikendt efter 25 år.
  • Tæt på dødens gab: dyk med hvidhajer
  • Buffalo Racing Festival: Tag med til bøffel-ræs i Thailand
  • Dyrk din drengedrøm: Sådan får du 2 piger med i seng
  • London by night: Sådan får du engelsk babe på gaflen
  • ny Lamborghini Aventador: Asfalt-raket på fire brede dæk

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her