Tag-arkiv: drommer

Drømmer du om sex med 2 kvinder på en gang

Express 02 2013 digitalt
- Download med stor rabat her

Drømmer du om sex med 2 kvinder på en gang, læs her

Er du i et fast parforhold, må du være strategisk for at få en ekstra kvinde med i sengen. Først og fremmest må du få din pige til at tro, at det er hendes idé. Og når I har fundet en dejlig sild at være sammen med, skal du forholde dig roligt.

 

Vi lever i en tid, hvor kvinder er blevet mere udfarende seksuelt end nogensinde før, men skåret ind til benet, så tænker vi mænd, som vi altid har gjort, nemlig at uforpligtende sex er en Guds gave. Mange kvinder ønsker derimod at have følelserne med, når de dyrker sex og vil meget gerne bygge rede, og det vil nok aldrig ændre sig, hvor gerne vi end vil.

Når det gælder trekantssex, er mange mænd meget interesserede, hvorimod kvinder generelt bliver usikre ved tanken om, at et andet hunkønsvæsen skal deltage, for tænk nu, hvis hun er mere lækker, end hun selv er. Den går ikke, og sådan tænker selv de mest udfarende kvinder. På swingerklubberne forekommer det derfor sjældent, at en mand og to kvinder finder sammen, men til gengæld ser man ofte, at to mænd og en kvinde dyrker
hinanden. To par kan også finde sammen, men så holder fyrene sig som regel til deres egen pige, som måske får lov til at lege lidt med den anden tøs.

Det sker også, at et par inviterer flere fyre med i sengen, og nogle kvinder accepterer,
at kæresten deltager i bukkakeorgier, hvor han sammen med en flok andre fyre skal ende med at sprøjte ud over en kvinde. Det kan altså være fint nok for pigerne, at deres mænd deltager i uforpligtende bukkakeknald, men han må ikke være alene om en anden kvinde. Undersøgelser viser, at det langt hen ad vejen har noget med intimitet og tryghed at gøre.

Regel nummer ét er, at du skal have en fandens god tålmodighed, hvis du vil have en anden tøs med i sengen, og der kan godt gå rigtig lang tid, måske op til et halvt år, før det store øjeblik eventuelt indtræffer. Det kommer helt an på, hvor god din strategi er, for du skal være beregnende, hvis du vil have din kæreste med på løjerne.

Alfa og omega er, at hun også har lyst til at nyde en anden pige sammen med dig, så det store spørgsmål er, hvordan du får hende til det. Al erfaring viser, at det er en god indfaldsvinkel at få hende til at tro, at det er hende, der har fået ideen. Hvis du er alt for
offensiv og hele tiden taler om, hvor fedt det kunne være at blive swinger, kan du være sikker på, at hun slår alle forsvarsmekanismer til.

Jo mere du snakker og plager hende om det, jo sværere vil det blive at få en anden kvinde med i legen. Gå langsomt og forsigtigt til værks, og bider din pige på, skal du lade hende bestemme tempoet og de tiltag, der skal gøres.

Det første skridt på vejen kan for eksempel være at oprette en profil på et sexdatingside,
hvor I kan snuse lidt til mulighederne for at få kontakt med en skøn tøs eller et andet par, hvis I har mod på at lave en trekant eller en firkant. I kan starte med at chatte sammen, og
hvis I vil gå direkte til makronerne, så er det bedst at lægge ud med at få en ekstra mand med i sengen, men du …

Læs hele artiklen om 2 piger i sengen her i magasinet der fås online i vores shop

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her