Amatørstripper Jo May fra Århus i frække billeder

Express 10 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

amatoer-stripper-jo-may-billeder

Smukke Jo May på 25 er fra Århus. Hun elsker at vise sig frem og især at få taget
nøgenbilleder af sig selv, men det er første gang, hun udfolder sig i et mandeblad som
Express. Tanken pirrer hende, men hun kan ikke helt sige hvorfor.

– Jeg tror, at det måske kan handle om, at jeg er bevidst om, at mange mænd bliver liderlige, når de ser mig, og at de vil begynde at spille den af, så snart de ser billederne af mig, siger hun og fortsætter.

– Jeg bliver på min side tændt, når jeg ser en mand onanere. Mange kvinder synes, det er frastødende, men jeg har det modsat. At se en mand køre sig selv op til max, får safterne til at flyde ud af mig! Jo May adskiller sig på mange måder fra andre kvinder, blandt andet  ed at hun er så fræk og frigjort, som hun er, og at hun ikke er bange for at vise, hun er liderlig og vil kneppes igennem.

– Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor nogle kvinder holder sig tilbage. Uh, der er  ikke noget bedre end at få pik, og det er da helt naturligt for en kvinde at være mega liderlig, siger Jo May.

 

Jo may fra Århus spreder sine slanke ben og viser dig den friske unge fisse

 

Hun smider tøjet langsomt for fotografen, og man kan se på hendes øjne, at hun er godt tændt. Det kan sagtens høres i det lille lokale, at hun er ved at lire sig selv op til at gå i byen og score en fyr i aften.

– Jeg forventer, at når jeg tør vise ham, at jeg er godt og grundigt liderlig, at han gør det samme. Han skal bestemt ikke holde sig tilbage, men bare nyde mig. Så kan jeg slappe af og nyde ham! Det er en oplevelse at se og høre Jo May folde sig ud. Hun vrider og vender sig som en drøm foran kameraet – et herligt syn!

Til spørgsmålet om, hvorvidt hun kan tænke sig at få taget flere billedserier af sig selv, svarer hun. – Ja, selvfølgelig! Dette er kun starten på en forhåbentlig professionel karriere, slutter den kønne pige. Vi skal nok sørge for, at hun får mere at lave i fremtiden. Hun har nemlig det, der skal til for at præsentere sig i et mandeblad: Et frækt blink i øjet og en god figur. Jo May er bare for lækker …

 

 

Jo May fra Århus: – Uh, der er ikke noget bedre end at få pik!

 

Vil du også folde dig ud i EXPRESS og blive vores nye model?
Har du lyst til at være amatørstripper, så send et par billeder til os på adressen:
E-mail: express@rapport.dk  Sådan gør du Gør dig pæn, lækker og forførende. Sørg for, at
dit kamera er klar til affyring, og at der er rigeligt med strøm på batteriet. Sæt så blitzen til.
Tilbered en lækker mad og træk en god flaske vin op. Dæk et smukt bord med levende lys og lad så aftenen udvikle sig i en romantisk stemning. Det vigtigste er, at du giver din fyr en fantastisk oplevelse, og at du lader ham forevige øjeblikket med kameraet i hånden til glæde for ikke mindst ham selv, men også for alle os andre.

jo-may-aarhus2

Start så dit private stripshow. Smid tøjet til tonerne af sexet musik, mens han knipser løs. Til sidst overfører du 10-15 af de bedste billeder på en cd-rom el. lign. og sender dem til EXPRESS. Men husk: Sammen med billederne skal du sende et stykke papir med din underskrift, hvor du bekræfter, at vi må offentliggøre dem.

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her

Natalia: Lækker, Jomfru, fræk og nøgen på billeder

Express 10 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

noegen.jomfru.natalia1

Natalia er, som billederne viser, en meget smuk og veldrejet pige fra San Diego i  Californien. Hun er 23 år og har altid forsøgt at leve op til sine forældres forventninger
om, hvordan de synes, hun skal leve livet, men nu tager hun skeen i egen hånd.
– Jeg har holdt mig selv nede seksuelt for at være en pæn pige, men nu kan jeg
ikke mere. Jeg har så mange fantasier, jeg aldrig har fået prøvet af, og nu er tiden
kommet dertil, at jeg vil leve lysten ud, siger hun og fortsætter.

noegen.jomfru.natalia2

– Jeg er stadig jomfru, men har prøvet at kysse med en fyr. Okay, jeg har også
lavet heavy petting, hvor jeg gav fyren et blowjob, men mere er det ikke blevet til.
Natalia er fra USA, hvor man har et helt anderledes syn på unge og sex, end vi har herhjemme. Natalia er puritansk opdraget, og det forventes af hende, at hun først flytter hjemmefra, når hun har fundet ham, hun vil gifte sig med og leve lykkeligt med til sine dages ende, men den smukke lider-larve tror ikke på Askepot-eventyret.

Mange flere billeder med Sweet Natalie her i vores online shop

 

noegen.jomfru.natalia3

 

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her