Erika er vild med at lege s/m-lege med pisk

Express 06 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

pist-vaegte-skamlaeberne

Erika fra Malmø. Jeg vil mærke adrenalinet suse gennem kroppen!

 

Express faste læsere har opdaget, at Erika er til s/m-lege, og at hun har en fast hånd og selv kræver at få en kontant behandling, hvis det er hende, der skal være slave i sexlegen.
Hvis en ung og uerfaren fyr er så heldig at score hende, men ikke rigtigt ved, hvordan han skal tage fat om hende, bliver han lynchet på stedet. Erika tager øjeblikkeligt over, og hvis han ikke hurtigt råber sit stop-ord højt, kan han regne med at få sine grænser overskredet at den frivole kvinde.

Extreme Erika elsker pisk og blive bundet

Hun har jo som bekendt mange flygtige elskere, hun leger med. – Jeg vil mærke adrenalinet suse gennem kroppen, siger hun pludselig til sin mand, Hubby, da de går rundt i haven og snakker om at grille og nyde en stille sjus på terrassen sammen.

Han smiler i sit stille sind, for han ved godt, hvad der nu venter ham: En fantastisk aften med sex på menuen, og er der noget, han elsker, så er det at lege frække sengekantslege med sin kone. Erika medgiver, at hun vil bindes, og at Hubby kan …
Læs hele artiklen om ekstreme Erika i magasinet online her

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her

Sådan får du flere blowjobs | Sexviden

Express 06 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

Læs om hvordan du får flere Blowjjobs

 

Får du for lidt blowjobs, kan det være fordi, du selv er for nærig til at bruge tungen på hende. Det handler om at give og modtage, så bare slik, og du vil blive slikket igen!

 

En ting er, hvor ofte hun vil lægge mund til din stive pik, men noget ganske andet er, hvor god hun er til det. Det handler om træning og at kunne lide at sutte og smage – men der er også mænd, der ikke vil slikkes  og modsat kvinder, der ikke vil slikke.

sexviden-om-flere-blowjobs1

Det kapitel vælger vi at springe over for i stedet at koncentrere os om hotte tips til alle oralsex-nydere af begge køn. Giv og du skal få, er regel nummer ét. Det lyder måske religiøst, men som i alle andre forhold handler det om at give og modtage. Derfor skal du holde op med at være egoistisk i sengen, hvis du uden at skulle tigge for meget om det, vil kunne forvente dig at få endnu mere oralsex.

Lad os nu sige, at hun er så forbandet sød at give dig den helt store tur med munden, og det eneste, hun beder dig om at gøre, er at læne dig tilbage i stolen, lukke øjnene og modtage behandlingen, så er det sgu’ fair nok! Men ikke hver gang. Så er det formentlig kun et spørgsmål om tid, inden hun skruer ned for blusset.

Hvis du derimod med jævne mellemrum giver igen med samme entusiasme, hvor du heller ikke nødvendigvis skal have noget igen, så vil det uden tvivl virke forløsende på både dig og hende. Men husk at gøre det til en leg og ikke en pligt. Undertegnede kendte engang en
pige, der gav sin kæreste et hjemmelavet ti-turs “slikkekort” til oralsex. Det udviklede sig til at blive en givende leg for begge, for det var jo ikke altid, hun var i slikke-humør, men det kom hun, når han tog “slikke-kortet” frem. .

Så vil du tage røven på din pige, skal du forære hende et “slikkekort” til oralsex, hvor hun bare skal nyde og modtage. Hun kan benytte kortet, når hun vil, men du laver reglerne for indløsningen af slikketuren. Hun vil sikkert takke dig med et tilsvarende kort, og gør hun ikke det, vil hun uden tvivl være ekstra villig med tungen i det næste lange stykke tid.
Vær romantisk Måske skal du overveje at lefle for hende ved at give hende en buket blomster eller en lille gave. Nogle gange kan de romantiske gerninger udrette mirakler for sexlivet, specielt hvis du giver hende den ekstra opmærksomhed uden, at det er er en særlig anledning til det.

Til sammenligning koster et blowjob hos en prostitueret cirka 500 kroner, så økonomisk
vil det kunne svare sig at forkæle … hele artiklen her

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her