Tag-arkiv: tesla

Tesla, verdens bedste El-bil

Express 03 2014 digitalt
- Download med stor rabat her

Tesla, super lækker el-bil med masser fart og luksus

Amerikanske Tesla har en mission om at bygge de bedste el-biler, hvad angår præstationer, komfort og udstyr. Det har de gjort med denne model, som er en oplevelse ud over det sædvanlige.

 

Lanceringen af dette avancerede køretøj – Tesla S Signature Performance – sætter
en helt ny standard for førsteklasses ydeevne. Hjertet i selve køretøjet er Teslas
avancerede drivlinje, som både giver en hidtil uset rækkevidde og en forførende
køreoplevelse.

Med sin stive ramme, en vægtfordeling på næsten 50/50 og et bemærkelsesværdigt
lavt tyngdepunkt, giver Model S den reaktionsevne og hurtighed, man forventer af en sportsvogn i verdensklasse, mens man samtidig får en sedans kørekvalitet. Teslas avancerede elektriske drivlinje leverer alle tiders køreoplevelse. I modsætning til forbrændingsmotoren, som har hundredvis af bevægelige dele, der gnistrer, pumper, brager og knager, har Teslas motor kun én bevægelig del: rotoren.

tesla-el-bil-billede

Dette giver Model S en øjeblikkelig accelerationsevne, som når man trykker på en kontakt. Træd på speederen, og på 5,9 sekunder kører Model S hundrede kilometer i timen, uden tøven og uden en dråbe benzin. Model S’ affjedring er blevet udviklet specielt til Model S’ enestående design. Affjedringen arbejder perfekt sammen med Teslas stive og lette platform og leverer dynamiske køreegenskaber og maksimal komfort.

Fortil tynges affjedringen ikke ned af en motor og giver derfor optimal kontrol med hjulene. Den bageste multi-link-affjedring er designet til at arbejde perfekt sammen
med den integrerede drivlinje. Den smarte luftaffjedring sikrer meget mere end blot en komfortabel og dynamisk undervogn. Den kombinerer fordelene ved …

Læs hele artiklen om den lækre Tesla i Express 03 2014 online her i vores shop

 

Tesla Model S sætter nye standarder for el-bilers rækkevidde

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her