Tesla, verdens bedste El-bil

Express 03 2014 digitalt
- Download med stor rabat her

Tesla, super lækker el-bil med masser fart og luksus

Amerikanske Tesla har en mission om at bygge de bedste el-biler, hvad angår præstationer, komfort og udstyr. Det har de gjort med denne model, som er en oplevelse ud over det sædvanlige.

 

Lanceringen af dette avancerede køretøj – Tesla S Signature Performance – sætter
en helt ny standard for førsteklasses ydeevne. Hjertet i selve køretøjet er Teslas
avancerede drivlinje, som både giver en hidtil uset rækkevidde og en forførende
køreoplevelse.

Med sin stive ramme, en vægtfordeling på næsten 50/50 og et bemærkelsesværdigt
lavt tyngdepunkt, giver Model S den reaktionsevne og hurtighed, man forventer af en sportsvogn i verdensklasse, mens man samtidig får en sedans kørekvalitet. Teslas avancerede elektriske drivlinje leverer alle tiders køreoplevelse. I modsætning til forbrændingsmotoren, som har hundredvis af bevægelige dele, der gnistrer, pumper, brager og knager, har Teslas motor kun én bevægelig del: rotoren.

tesla-el-bil-billede

Dette giver Model S en øjeblikkelig accelerationsevne, som når man trykker på en kontakt. Træd på speederen, og på 5,9 sekunder kører Model S hundrede kilometer i timen, uden tøven og uden en dråbe benzin. Model S’ affjedring er blevet udviklet specielt til Model S’ enestående design. Affjedringen arbejder perfekt sammen med Teslas stive og lette platform og leverer dynamiske køreegenskaber og maksimal komfort.

Fortil tynges affjedringen ikke ned af en motor og giver derfor optimal kontrol med hjulene. Den bageste multi-link-affjedring er designet til at arbejde perfekt sammen
med den integrerede drivlinje. Den smarte luftaffjedring sikrer meget mere end blot en komfortabel og dynamisk undervogn. Den kombinerer fordelene ved …

Læs hele artiklen om den lækre Tesla i Express 03 2014 online her i vores shop

 

Tesla Model S sætter nye standarder for el-bilers rækkevidde

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her

Maria med store bryster og glat fisse i galleri

Express 03 2014 digitalt
- Download med stor rabat her

maria-store-bryster-glat-fisse

25-årige Maria er fra Bern i Schweiz. Hun er en snack, som de fleste mænd meget gerne vil putte i lommen og tage med hjem at spise, og at det forholder sig sådan, nyder hun i stor stil.

– Der er ikke noget bedre end mænd. Jeg har det slet ikke sådan, at de kun er dessert. Mænd er hovedretten i mit liv, sukker Maria og ser henført ud. Det er et stykke tid siden, hun sidst var sammen med en fyr, for hun har ikke haft tid til at flirte på grund af for meget arbejde.

Og så har hun været irriteret på de ”hot shots”, hun har været i seng med, og som lovede hende guld og grønne skove, men som endte med kun at aflevere tre skud og én aflevering. – Når de nu synes, jeg er en delikatesse, så forstår jeg simpelthen ikke, hvorfor
de ikke forkæler mig og gør lidt ud af det. Måske er det fordi, de ikke kan styre sig,
griner hun.

maria-store-bryster-glat-fisse-1

Maria er til store mænd, der har kontrol over dem selv, og som også ved, hvordan de skal betjene hende. Hun onanerer tit og ved godt, hvor hendes lystpunkter er. Hvis manden ikke ved det, hjælper hun ham bare lidt på vej.

Maria viser sine store bryster og dejlige stramme glatte fisse frem i Express Marts 2014

Se meget mere med Maria i bladet du stadig kan nå her

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her

Blondiner boller bare bedst !

Express 03 2014 digitalt
- Download med stor rabat her

blondiner-boller-bare-bedst
Smukke Tanja fra København NV elsker at provokere og gå til grænsen. Her viser hun, hvordan hun kan dyrke sex i timevis og bare nyde at blive udboret og brugt på det groveste.

blondiner-boller-bare-bedst-1

Sådan, først i fissen, så i røven!

blondiner-boller-bare-bedst-roeven
blondiner-boller-bare-bedst-roeven-1

Og så et lækkert varmt cumshot i ansigtet !

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her