Tag-arkiv: nødder

Tina fra Roskilde med de store patter

Express 02 2014 digitalt
- Download med stor Net-rabat

Tina fra Roskilde med de store patter, flotte frække billeder
Tina fra Roskilde med de store patter, flotte frække billeder

 

Hvis du er babsoman og tænder på kvinder med en fast hånd, så skal du tage en tur til Roskilde, hvor dejlige 29-årige Tina folder sig ud. Hun er en kvinde, der ved, hvad hun vil og ikke vil, og hun kunne bestemt ikke tænke sig at komme i et fast forhold, for hun vil nyde sin frihed fuldt ud.

– Jeg er slet ikke til faste rutiner, røber Tina. Det har jeg prøvet et par gange, men det virker ikke. Det kan godt være, at der findes en drømmeprins til mig derude et sted, men indtil jeg møder ham, vil jeg smage lidt på andre mænd. Hun får røde kinder og ser ikke ud til at være helt tryg ved at tale om sex, men tager så en dyb indånding og siger. – Jeg ved ikke, hvad der går galt med mine forhold, men de stopper altid, inden de rigtigt begynder. Når han bliver liderlig, vil han have sex, men når jeg har lyst, vil han hellere sove, og det kan jeg ikke lide. Min fisse er stram og våd, så jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor fyrene hellere vil sove en kneppe, siger hun.

Fyrene er ikke bare glade for tinas store bryster, også hendes våde fisse er et hit

 

Det er selvfølgelig ikke hver gang, de er trætte om aftenen, men for Tina er et afslag et afslag, og det kan hun huske. Der … Tina’s historie fortsættes i bladet og online her

 

– Min fisse er stram og våd! -er du klar til at ælte mine store babser ? - Spørger Tina

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her