Tag-arkiv: frås

DUBAI ER GULDETS BY

Express 02 2014 digitalt
- Download med stor Net-rabat

dubai-guld-nogne-piger

Endeløse ørkener og ufattelig rigdom. Himmelstræbende skyskrabere og guddom-melige golddiggers. Det lille fyrstedømme i De Forenede Arabiske Emirater har alt, hvad hjertet begærer.

Der var engang, hvor eventyret levede, og de fortryllende historier som 1001 nats eventyr gik fra mund til mund. Det var en tid, hvor mennesker levede med en romantisk drøm om den mystiske, farlige og eventyrlige arabiske verden – de endeløse ørkener, livgivende oaser, bedårende kvinder, emirens harerem, guld og diamanter.

Tiden er gået, og med de levende billeders globale indtog, er drømmen om det arabiske eventyr forvandlet til et brændende helvede – et mareridt, hvor blodet flyder i den almægtige Guds navn. Hver dag sprænger bomberne, og alverdens tv-stationer sender levende billeder af sønderlemmede kroppe, grædende børn og smadrede byer ud i æteren, men sådan er det ikke overalt, for et sted i Mellemøsten lever drømmen endnu, måske bedre end nogensinde.

fest-dubai

 

Drømmene har ingen grænser i Dubai, det lille fyrstedømme i De Forenede Arabiske Emirater, byen hvor bygningerne og drømmene stræber gennem skyerne og langt
op i himlen. Her lever eventyret, fordi Dubai rummer alt, hvad et godt eventyr skal indeholde. Bygningerne er mindst lige så fantastiske som fortidens paladser, rigdommen er endnu større, og mulighederne for at bruge pengene er uendelige. Her ligger Gold
Souk, altså en hel bydel, der udelukkende handler med guld, og hvor shoppingcentrene
er på størrelse med … Fortsættes i bladet er der i kiosken nu og online her

 

Dubai har de flotteste futuristiske bygninger og skyskrabere

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her