Jessi folder sig ud og viser fisse

Express 07 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

jessi-nogengalleri1

22-årige Jessi er en delikat og lækker pige fra New Orleans i USA. Hun er så ung, at hun ikke behøver at dyrke en masse sport for at holde figuren ved lige. Alt på hende sidder fuldkommen perfekt, og det nyder hun stor fordel af. – Jeg ved, at jeg ser godt ud. Det er derfor, jeg er i modelbranchen, siger hun og fortsætter i et hurtigt tempo.

jessi-nogengalleri2

– Det går rigtigt godt for mig. Jeg laver alt fra at reklamere for lingeri og til at lave softcore porno. Det er noget af et spring fra den ene yderlighed til den anden, men det kan jeg ikke se, at der er noget galt i. Jessi er en smule hæs, fordi hun synger meget. Hendes far er jazzmusiker og har lært hende både at synge og spille på klaver.

Den smukke pige har nu ingen planer om hverken at blive sanger eller musiker, men hun er tiltrukket af mænd, der er noget ved musikken. – Jeg spiller på alle tangenter, men er
bedst til at lave unoder, smiler hun og laver trutmund til kameraet.

Hun begynder at kede sig, da fotografen . Læs hele artiklen og ikke mindst se alle de frække billeder med modellen Jessi i bladet der nu fås online i shoppen her.

jessi-nogengalleri3

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her

Hun krævede sex før forretningsmødet | BBW

Express 07 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

bbw-kontorsex1

Emanuella fik besøg af sin forsikringsrådgiver. Han startede med at lægge sin strategi ud for hende, men hun havde en ganske anden plan med ham.

Nyd de lækre BBW ( big beautiful wome ) billedegalleri

bbw-kontorsex2
BBW Sex galleri

 

bbw-kontorsex3

 

 

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her

Sådan får du den bedste orgasme

Express 07 2013 digitalt
-Stor downloadrabat

bedre-orgasme1

Forløsningen er ikke kun fysisk betinget, men også et spørgsmål om at have sex mellem ørerne. Den ultimative nydelse kræver tillid, erfaring og øvelse.

Vi lægger hårdt ud med at sige, at enhver mand og kvinde kan få anal-orgasme. Når det er sagt, er det som med alt andet lysten, der skal drive værket. Især hvis legen skal krydres med orgasme. Hvis stimuleringen af bagvejen er forbundet med smerte, ubehag eller afsky for den modtagende part, kan man kigge langt i vejviseren efter den ultimative forløsning. Og hvis det psykiske spil ikke bygger på tillid eller virker pirrende, vil oplevelsen næppe føre til den perlerække af orgasmer, som nogle eller ville kunne
opleve at få. Klimaks er som regel forbundet med fantasien om det “forbudte”, hvilket de fleste s/m’er kan nikke genkendende til. Men faktisk er det mænd, der har nemmest ved at få anal-orgasme. Vi har nemlig en prostatakirtel, der er placeret cirka fem centimeter oppe i endetarmen. Denne kirtel er ekstrem følsom for berøring og kan nemt udløse en orgasme.

Viden for bedre orgasme

Selv om kvinder ikke er udstyret med samme kirtel, er anal-orgasme ikke udelukkende
forbeholdt mænd. Området i og omkring anus indeholder nemlig også erogene zoner hos kvinden, og da skillevæggen mellem skeden og endetarmen er så tynd, at G-punktet automatisk bliver stimuleret under analsex, så kan en anal-orgasme meget vel ende med at blive prikken over i’et. Englefisse og glædestårer Jo mere erfaring hun har med analsex,
jo større er sandsynligheden for, at hun vil få forløsning – og det samme gælder
naturligvis også for mænd. Så erfaring, kendskab til egen krop og seksualitet spiller til syvende og sidst en stor rolle ..

 

Kærligheds-hormonet gør os tilfredse
Under orgasmen frigives oxytocin især fra hypothalamus, men også fra mandens prostata og testikler og fra kvindens æggestokke. Det er et såkaldt kærlighedshormon, der udløser sammentrækningerne i kvindens skede og i manden sæd- og urinleder og medvirker til følelsen af afslappethed, samhørighed og den tilfredshed, man ofte oplever efter samlejet.  Frigivelsen af oxytocin under sex og orgasme er formentlig en forklaring på, hvorfor en del par finder forsonings-knald så forløsende. Men uanset hvor skønne de er, må skænderier aldrig bare blive en indgang til sex. Så hellere bare kneppe dagen lang uden undskyldning.

 

Sex nedbringer stressniveauet
Biologisk kan man betragte kvindens orgasme som belønning for sex. Den motiverer hende til parring for at producere afkom, men selve orgasmen er på ingen måde nødvendig for befrugtningen. En kvinde kan sagtens blive gravid uden nogensinde at få orgasme. Udover at frembringe nydelse har orgasmen mange andre positive virkninger for vores helbred humør – og det gælder for begge køn. Under orgasmen frigøres nemlig forskellige hormoner og endorfiner, som positivt påvirker krop og sind.  Forskellige undersøgelser har vist at sex nedbringer stressniveauet, øger smertetærsklen, styrker immunforsvaret og den mentale modstandskraft, så vi bliver mindre irritable. Endnu en oplagt grund til, at vi kun skal have endnu mere sex.

Express mandebladet
- Køb fordelagtigt abonnement her